Steve Dewindt

Ik ben vader van drie prachtige, moedige en wijze kinderen. Familie is een enorm belangrijke waarde voor mij. Ze bepaalt vele keuzes in mijn leven. Net zoals de waarden loyaliteit, verbondenheid, gezondheid en doorzettings-vermogen - met alle uitdagingen die daarbij horen. Al 21 jaar lang ben ik ondernemer en heb verschillende watertjes doorzwommen. Zo woonde ik zes jaar lang in Californië waar ik een eigen vastgoedkantoor runde. Na het vastlopen van een 17-jarige relatie besloot ik in augustus 2013 terug te keren naar België. Bijzonder moeilijke jaren volgden in een spanningsveld van loslaten en aanpassen. En tegelijk was het de start van een nieuwe periode gericht op persoonlijke ontwikkeling. Een frisse start vol opties.

LR Steve-52.jpg

Ik heb er altijd van gehouden om mijn passie, ervaring en kennis te delen met wie ze wil ontvangen. Dat bleef.

Vol nieuwsgierigheid verdiepte ik me in bewustzijn, het brein, meditatie, yoga, Jin Shin Jyutsu, coaching, het enneagram, … Ik verslond -en verslind- boeken, workshops en opleidingen tot ik begin 2018 een drastisch besluit nam: het was tijd voor iets helemaal anders. Hoewel ik intussen mijn bedrijf in 3D-printing en -scanning al had opgezegd, wist ik nu heel zeker dat mijn commerciële jaren definitief voorbij waren.

Het was tijd voor vervulling en voldoening. Voor zelfrespect, echtheid, wijsheid en vrijheid om het leven te leiden dat me gelukkig maakt.

Omdat ik al van jongs af aan graag kook en sinds 2017 volledig plantaardig eet (vegan), lag het eigenlijk voor de hand om daar mijn tijd aan te wijden. Het concept van ‘Je Bent Wat Je Eet’ was geboren: bewust leven en eten, bewustere keuzes maken en aandacht geven aan een ruimere levensbeschouwing. Ik hoop je te mogen inspireren.